vorige
NVWA treedt op tegen vissers in beschermd gebied Hengelsport- en Botenbeurs 2014 wordt een knaller! (video) Streetfishing competitie Sportvisserij MidWest Nederland Koppel karperwedstrijd 'In de duisternis van de nacht' Vissen bezorgt Anderlechtspeler problemen (video) Intrek glasaal: geen reden voor gejuich. Dit was de Pike Experience 2014 Sportvisser met dochtertje bedreigd en van auto beroofd Prachtig Nederlands teamresultaat tijdens Feederinterland Duitsland-Nederland Onderzoek naar landelijke ontwikkelingen visstanden gestart Vissen verdwijnen uit tropische regio's 'Visfanaat' Jeroen van der Boom klaar voor Expeditie Robinson Bewijs: van sportvissen word je een beter mens! Quota zegenvergunningen Veluwerandmeren fors omlaag De SNB en Sportvisserij Limburg vernieuwen websites Beroepsvisser met ondermaatse snoekbaars betrapt Jochem Myjer ontvangt eerste 'SportvisserREISgids Stad Groningen' (video) Nederland presteert uitstekend op World Carp Classic (video) Ramon Ansing wint TC Feeder 2014 Spannende strijd tijdens NK Kust Junioren en Dames Vijfde wedstrijd TC Feeder te Kootstertille Nederland 13e plaats bij WK Bootvissen Nederlandse team heeft weinig geluk tijdens WK Boot Vacature: Communicatiemedewerker Sportvisserij MidWest Nederland NVWA neemt illegale palingfuiken in beslag WK bootvissen verloopt nog niet volgens plan Mijnvismaat vernieuwingen RECTIFICATIE: HSV Leudal uit Roggel de sterkste tijdens het NK Korpsen 2014 Onvergetelijk Wereldkampioenschap Karpervissen 2014 Steur duikt op bij de monding van de Westerschelde
volgende

rss feed

UL vissen

Hengel; merk en type: Mitchell Privilege Pro UL Spin 0-3

Molen; merk en type: ?

Aas of kunstaas: soort, merk en type: ?

Lijn: ?

Andere materialen: ?

45 mensen vonden dit top! Ik vind dit ook top!
Share |

Reacties

Link naar deze reactie

Ik moet hem deze week ook nog binnenkrijgen haha, heb je hem ook via visdeal besteld?

Geplaatst door Allrounderr Van 22:38 op 9 Oktober 2013 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

kunstaas: salmo hornet werkt altijd of de asp van spro , onderlijn: een van 25cm en een kleine mm dik , lijn: o.8 dik en merk maakt niet uit ik zou alleen geen nonofil, nemen, molen: abu of spro in 1500-2000 serie

Geplaatst door daanlami300 Van 7:46 op 10 Oktober 2013 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

De shads van Reins werken voor mij altijd goed

Geplaatst door pikertim Van 14:50 op 10 Oktober 2013 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

haha je koopt een hengel en je weet niet wat je ermee aanmoet ;)

Geplaatst door Karperarmin1 Van 18:40 op 10 Oktober 2013 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

Hallo, ik krijg hem toch morgen binnen, soms baal ik van visdeal. Ik weet wel dat ik er baarsjes mee wil tikken enzo.

Geplaatst door Eems2012 Van 20:08 op 10 Oktober 2013 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

oh oke ik dacht al

Geplaatst door Karperarmin1 Van 7:02 op 11 Oktober 2013 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

Molen toch maximaal een 1000 serie. Lijntje van 5/100 en minitwistertjes en spinnertjes. Ik vind het niks dat UL. Je moet namelijk in verhouding vissen, waardoor je met veel te lichte lijnen moet vissen voor de mogelijke vangsten.

Geplaatst door Alex711 Van 16:03 op 16 Oktober 2013 Dit is niet oké

Login om een reactie te plaatsen.