vorige
NVWA treedt op tegen vissers in beschermd gebied Hengelsport- en Botenbeurs 2014 wordt een knaller! (video) Streetfishing competitie Sportvisserij MidWest Nederland Koppel karperwedstrijd 'In de duisternis van de nacht' Vissen bezorgt Anderlechtspeler problemen (video) Intrek glasaal: geen reden voor gejuich. Dit was de Pike Experience 2014 Sportvisser met dochtertje bedreigd en van auto beroofd Prachtig Nederlands teamresultaat tijdens Feederinterland Duitsland-Nederland Onderzoek naar landelijke ontwikkelingen visstanden gestart Vissen verdwijnen uit tropische regio's 'Visfanaat' Jeroen van der Boom klaar voor Expeditie Robinson Bewijs: van sportvissen word je een beter mens! Quota zegenvergunningen Veluwerandmeren fors omlaag De SNB en Sportvisserij Limburg vernieuwen websites Beroepsvisser met ondermaatse snoekbaars betrapt Jochem Myjer ontvangt eerste 'SportvisserREISgids Stad Groningen' (video) Nederland presteert uitstekend op World Carp Classic (video) Ramon Ansing wint TC Feeder 2014 Spannende strijd tijdens NK Kust Junioren en Dames Vijfde wedstrijd TC Feeder te Kootstertille Nederland 13e plaats bij WK Bootvissen Nederlandse team heeft weinig geluk tijdens WK Boot Vacature: Communicatiemedewerker Sportvisserij MidWest Nederland NVWA neemt illegale palingfuiken in beslag WK bootvissen verloopt nog niet volgens plan Mijnvismaat vernieuwingen RECTIFICATIE: HSV Leudal uit Roggel de sterkste tijdens het NK Korpsen 2014 Onvergetelijk Wereldkampioenschap Karpervissen 2014 Steur duikt op bij de monding van de Westerschelde
volgende

rss feed

twee weekse vakantie veluwemeer

745 mensen vonden dit top! Ik vind dit ook top!
Share |

Reacties

Link naar deze reactie

Mooie vissen! Zo te zien een geslaagde vakantie

Geplaatst door Mattijn Van 19:47 op 25 Maart 2011 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

Geslaagd!!

Geplaatst door roadfishing Van 22:24 op 25 Maart 2011 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

Lekker gevangen ! Het lukt ons maar moeizaam om daar snoek te vangen.

Geplaatst door Total_Angler Van 20:55 op 27 Maart 2011 Dit is niet oké

Login om een reactie te plaatsen.