rss feed

Het zelf bouwen van een natuurlijke karper vijver,hoeft niet duur te zijn

545 mensen vonden dit top! Ik vind dit ook top!
Share |

Reacties

Link naar deze reactie

Hé, bigfish man! Prachtig verhaal. Maar weet jij dat mijn tuintje kleiner is dan jou vijver? Of mijn... Het tuintje van mijn vrouw, want ik heb er niets over te vertellen. Dus niet zeggen dat het niets kost. Ik zou er trouwens geen karpers in hebben gegooid, maar rapf. Ik ben namelijk zeer benieuwd hoe hard roofblei nu werkelijk groeit. Als ze inderdaad zo hard groeien dan zou ik elk jaar mijn PR hoger bij kunnen stellen. :) Je begrijpt dat ik zit te grappen. Ik vind dit echt geweldig om te lezen. Het doet me ook weer denken aan die man die een vijver heeft van 20 bij 5 in een tuin van 15 bij 6. (ik gok een beetje de maten) Hij heeft de vijver door laten lopen tot in zijn woonkamer! Prachtig toch? Ik lees pure passie in je verhaal en daar hou ik van.

Geplaatst door Baspius Van 17:38 op 12 Juli 2010 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

Nou je er over begint,in het begin had ik van mijn vijver een roofvis vijver gemaakt,want ik wou eens wat anders dan anders,en zo kon ik de vissen ook mooi bestuderen,het was ook een mooi gezicht, maar snoekbaars wou in zo vijver niet groeien en eten,omdat die zo snel gestrest,als er mensen in de buurt zijn, dus die heb ik weer los gelaten,maar de snoeken groeiden super snel,en waren zo tam dat ze wormen en aasvisjes gewoon uit mijn hand aten,en in drie jaar tijd waren ze van 6 tot 10 cm gegroeit tot boven de 60 cm,maar ja dan kun je verder niks meer in zo,n vijver aan vis hebben,dus die zijn ook maar op het grote water los gelaten,ik heb nou nog wel een paar baarsen in de vijver,en dat is ook wel een mooi gezicht,want die beesten horen en zien alles,want als ik aan de andere kant van de vijver wormen in het water gooi,dan zie je de stekels meteen om hoog gaan en schieten ze er op af!.

Geplaatst door bigfish77 Van 20:15 op 12 Juli 2010 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

gwghwsbwhwevegvsvvsvqg

Geplaatst door Wessel2001 Van 19:47 op 13 Juli 2010 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

dit is een stome vis

Geplaatst door Wessel2001 Van 19:48 op 13 Juli 2010 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

Hee, geweldige vijver echt prachtig! Ik ga het later ook maken in mijn eigen tuin! Ik heb nu een aquarium daar hou ik het nu maar even bij. Ik heb in me aquarium 2 brasems, 3 goud vissen, guppies en 1 stekelbaars moet nog even 1 bij. Die kleine stekelbaars die vreet veel wormen(en groten, bij mij heeft hij de stekels altijd uit)!

Geplaatst door Arjann Van 0:11 op 14 Juli 2010 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

ik vind de vissen altijd mooi om te zien,en je leerd de vis soorten ook begrijpen,hoe hun te werk gaan met voedsel zoeken!.

Geplaatst door bigfish77 Van 22:28 op 14 Juli 2010 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

mooi hoor de vijver ik kom soms wel bij je langs

Geplaatst door bryansmit Van 12:18 op 2 Augustus 2010 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

Ziet er mooi uit!

Geplaatst door Jens_Vis Van 19:49 op 12 Februari 2011 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

zeeeeeker bink. wil ook een vijver maken, mr ik krijget het miss net voor elkaar om een vijver van 4 bij 2 te krijgen, heb je daar nog tips voor. wil wel graag karper houden:S

Geplaatst door jollebeurskens Van 16:12 op 10 Maart 2011 Dit is niet oké

Link naar deze reactie

Mooi verhaal, schitterende foto's. Heb je óók een overzicht foto van de hele vijver?

Geplaatst door meuldijk914 Van 11:53 op 17 Februari 2012 Dit is niet oké

Login om een reactie te plaatsen.